FAIMA - Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor






 La Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor se organizează Sesiunea 3 admitere-completare conform următorului calendar:

a) Sesiunea S3.I

  29.07.2024 înscriere fizică interval orar: 9:00 – 13:00; evaluare: interval orar: 13:00 – 18:00; afișare rezultate: ora 18; contestații interval orar: 18-20 ( contestațiile se vor trimite electronic la adresa de email razvan.dobrescu@upb.ro )

  30.07.2024 afișare rezultate finale după contestații: ora 8:00; validare/înmatriculare: interval orar: 09:00 – 16:00 (candidații trebuie să depună dovada achitării taxei de înmatriculare)

b) Sesiunea S3.II

  02.09.2024 – 04.09.2024 înscriere fizică interval orar: 9:00 – 13:00

  04.09.2024 evaluare: interval orar: 13:00 – 18:00 ; afișare rezultate: ora 18; contestații interval orar: 18-20 ( contestațiile se vor trimite electronic la adresa de email razvan.dobrescu@upb.ro )

  05.09.2024 – 06.09.2024 afișare rezultate finale după contestații: ora 8:00; validare/înmatriculare: interval orar: 09:00 – 16:00 (candidații trebuie să depună dovada achitării taxei de înmatriculare)

ATENȚIE!

  Sesiunea 3 de admitere este una de tip admitere și completare. Numărul locurilor vacante se poate modifica după fiecare etapă.

Situația locurilor vacante poate fi vizualizată aici

ATENȚIE!

  Înscrierea în cadrul Admitere 2024 – Sesiunea 3 se realizează FIZIC la sediul Facultății de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor, corp BN, etaj 2, sala BN232.

Documentele necesare la înscrierea fizică:

 1. Diploma de bacalaureat - original
 2. Foaie matricolă - original
 3. Certificat naștere – original
 4. Act identitate – original
 5. Fotografii color (tip pașaport) – 3 bucăți
 6. Adeverința medicală – original
 7. Dovada plății taxei de înscriere în valoare de 125 lei. Candidații respinși cu barem îndeplinit in Politehnica București nu achita aceasta taxa.

  În cadrul Sesiunii 3, admiterea se face printr-un concurs de dosare, bazat pe 3 probe (P1, P2 și P3). Candidații vor respecta regulile de admitere (probe de concurs și criterii de admitere) menționate în Regulamentul de admitere pentru Sesiunea 2 (pag 32). Evaluarea performanțelor candidaților înscriși la această sesiune și ierarhizarea lor în vederea admiterii prin concurs, se face în proporție de 80% pe baza rezultatelor obținute pentru probele P1 și P2 și în proporție de 20%, pe baza rezultatelor obținute la proba P3.

 Disciplinele luate în considerare la concursul de admitere pe baza rezultatelor la activitățile școlare (dosar) sunt:

  Pentru proba P1: Matematică,

  Pentru proba P2: Fizică, Informatică, Economie, Chimie organică, Chimie anorganică, Biologie, Procesarea computerizată a imaginii.

  Pentru proba P3 se va lua în considerare media generală la Bacalaureat.

Rezultatele preliminare vor fi afișate în data de 29.07.2024 ora 18:00 -- aici

Rezultate finale după contestații -- aici

Rezultatele pentru sesiunea S3.II vor fi afișate în data de 04.09.2024 ora 18:00 -- aici



Oferta educațională din cadrul FAIMA cuprinde 5 tipuri de specializări, acestea făcând parte din domeniul Inginerie si Management:
Ingineria și Managementul Afacerilor Inginerie Economică în Domeniul Electric, Electronic și Energetic Inginerie economică în industria chimică și de materiale Business Engineering and Management Ingenieurwesen und Business Management
  • Programul oferă posibilitatea dobândirii de competențe antreprenoriale, tehnice și de ingineria afacerilor pentru construirea unei cariere profesionale de succes.
  • Limba de predare:română PLAN de INVATAMANT
  • Pregătim ingineri cu solide cunoștințe privind procesele tehnologice din domeniul electronic,electric și energetic, dar și cu capacitatea de a evalua ideile de afaceri și transformarea lor în companii pe care să le gestioneze cu succes.
  • Limba de predare:română
    PLAN de INVATAMANT
  • Pregătim ingineri cu solide cunoștințe în domeniul industriilor de proces și cu abilități de rezolvare a problemelor de natură economică din întreprinderi.
  • Limba de predare:română PLAN de INVATAMANT
  • Programul oferă posibilitatea dobândirii de competențe tehnice și de afaceri, precum și oportunitatea de a lucra intr-un mediu de lucru internațional
  • Limba de predare:engleză PLAN de INVATAMANT
  • Programul oferă viitorilor ingineri o pregătire complexă bazată pe echilibrul dintre inginerie și tehnologie pe de o parte și management și economie pe de altă parte, generând totodată o punte către oportunitățile oferite de mediul de afaceri vorbitor de limba germană.
  • Limba de predare:germană PLAN de INVATAMANT IBM
În total, pentru domeniul Inginerie și Management, FAIMA dispune de:
Locuri buget: 225
Locuri taxă: (in curs de actualizare)
Iti propunem 5 specializari interesante si te invitam sa le selectezi pe toate, in ordinea preferintelor tale!