FAIMA - Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor
-

Incepand cu anul 1990, unele dintre cele mai importante universitati din Romania, cu traditie in invatamantul tehnic, au decis inființarea unui nou profil de pregătire superioara care sa raspunda mai bine tendintelor care incepusera sa se manifeste in economia romaneasca. Dupa multe metamorfoze de denumire si continut, acesta va deveni invatamantul de inginerie economica. Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti nu putea sa se situeze in afara acestei directii. Astfel, in anul 1993, un colectiv format din cadre didactice ale Catedrei Management Industrial a elaborat documentatia necesara pentru infiintarea specializarii Inginerie economica in industria chimica si de materiale care a fost acreditata, începând cu anul 1994, la Facultatea de Chimie Industriala. La solicitarea conducerii acestei facultati, incepand cu anul universitar 1997-1998, echipa „Chimie” (formata din cadrele didactice care sustineau preponderent cursuri la aceasta facultate) din Catedra de Management Industrial a devenit colectivul Inginerie Economica, functionând in catedra SIMO cu stat de functii didactice si gestiune proprii. Dupa absolvirea primei serii de ingineri economisti din istoria Facultătii de Chimie Industriala, in 1999, acest colectiv a devenit catedra a UPB. Incepând cu anul 2011, ca urmare a prevederilor noii legi a educatiei si prin hotararea Consiliului facultatii, catedra a devenit Departamentul Inginerie Economica din cadrul FAIMA.

Calendar Alegeri Departament Inginerie Economica 2024

Informații concurs post nr. 17 . ASISTENT UNIVERSITAR pe perioadă determinată

Șef lucrări, poziţia 8, disciplinele: Comunicare, Comunicare managerială, Promovare și comunicare în marketing, Opt. II. Comunicare. Domeniul ştiinţific: Științe ale comunicării.

Șef lucrări, poziţia 9, disciplinele: Protecţia proprietăţii industriale şi intelectuale, Elemente de drept, Transporturi, expediții, asigurări, Drept comercial, Integrare europeană. Domeniul ştiinţific: Drept.

Mai multe DETALII AICI